پولدار شدن آن هم از نوع پرسرعتش یکی از علاقه های آتشین انسان قرن ۲۱ است. به همین دلیل، خودش را به آب و آتش می زند تا دری به سمت این خواسته باز کند. شاید شما هم در میان دوست و آشنای خود کسی را بشناسید که به قول خودش سرشار از راه های پولدار شدن در ایران است. اما وقتی از نگاه یک خریدار، ایده هایش را برانداز می کنید می فهمید که بیشترشان، غیر کاربردی و پیش پا افتاده هستند. در این مقاله سعی داریم راهکارهایی کاربردی برای هر چه زودتر پولدار شدن و پاسخ سوال “چگونه پولدار شویم؟” را در اختیار شما قرار دهیم. اگر در عمل از این راهکارها استفاده کنید، سریع تر به اهداف خود دست می یابید.

چگونه پولدار شویم؟ آموزش پولدار شدن

پیروی از عملکرد افرادی که به ثروت رسیده اند، یکی از میانبرهای خوب برای پولدار شدن است. البته یادتان باشد که از آنها تقلید نکرده و سعی نکنید دقیقا جای پای آنها قدم بگذارید. بهترین کار این است که از رفتار و شیوه واکنششان به مشکلات، ایده بگیرید. در ادامه، شانزده راهکار اصلی برای ثروتمند شدن را با هم دنبال می کنیم.

۱- سرمایه گذاری کنید

سرمایه گذاری یکی از راه های اصلی برای پولدار شدن است. فرقی نمی کند چه سنی دارید چون هر زمان که بخواهید می توانید الفبای سرمایه گذاری را یاد بگیرید. برای استفاده حداکثر از این روش باید عاقلانه قدم بردارید. با پول کم شروع کنید تا چم و خم سرمایه گذاری دستتان بیاید. هر چقدر که تجربه تان در این زمینه بیشتر شود، نرخ سودی که به دست می آورید هم افزایش پیدا می کند. سرمایه گذاری در بورس هم راه حل خوبی برای پولدار شدن است. اما باید مواظب باشید و بی گدار به آب نزنید. بهترین کار این است که از ابتدا با آگاهی و دانش، وارد بورس شوید. یکی از بهترین آموزشگاه های ایران که در آن می توانید صفر تا صد بورس و انواع سرمایه گذاری های مالی را یاد بگیرید، «خانه سرمایه» است. به جای این که ثروت خود را به دست شانس بسپارید و راهکارهای افراد غیر حرفه ای را روی سرمایه گران بهای خودتان پیاده کنید، به سراغ آموزش بروید. بیش از هزار نفر با شرکت در دوره آموزش ارز دیجیتال و بورس نخبگان خانه سرمایه سودهای زیادی را از آن خود کرده اند. اگر بخواهید شما هم می توانید به جمع آنها ملحق شوید.

۲- شغل رویاهای خودتان را پیدا کنید

در همین ابتدا به شما توصیه می کنیم که علاقه خود را جدی بگیرید. افراد ثروتمند کسانی هستند که به دنبال کارهای مورد علاقه خودشان می روند. وقتی در کاری علاقه وجود داشته باشد، پیروزی و ثروت نیز از راه می رسند. به دنبال جای دادن کار مورد علاقه تان در میان خط کشی های اجتماعی نباشید. مثلا با خودتان نگویید: «فلان کار را دوست دارم اما کلاس ندارد.» این خلاقیت شما است که به کارتان بها می بخشد. تصور کنید که کار مورد علاقه شما، نظافت باشد. چون شما تمیز کردن را خیلی دوست دارید. خب، در این صورت می توانید یک شرکت خدمات نظافتی راه بیندازید و افرادی شبیه به خودتان را دور هم جمع کنید. این یعنی با یک تیر، دو نشان زدن. چون هم می توانید کار مورد علاقه خودتان را انجام دهید و مسیر ثروتمند شدن را برای خودتان هموار کنید و هم کلاس کارتان را بالا و بالاتر ببرید.

۳- برای خودتان اعتباری دست و پا کنید

تعهد یعنی اعتبار و اعتبار یعنی قدم زدن در میدانی بدون رقیب! برای پولدار شدن باید روی تبدیل شدن به یک آدم خوش قول و متعهد، حسابی جداگانه باز کنید. با وجود اینکه در هر رشته و شغلی افراد زیادی مشغول به فعالیت هستند. اما می توان به سادگی آنها را در سه دسته جای داد:

  1. خیل عظیم شاغلان بی مسئولیت
  2. شاغلان با تعهد متوسط
  3. شاغلان واقعا متعهد

در اکثر موارد، تعداد انگشت شماری از افراد، واقعا به انجام تعهداتشان اصرار دارند و کارشان را با دل و جان انجام می دهند. دقیقا همین افراد هستند که گوی سبقت را از دیگران می ربایند. برای پولدار شدن، باید به گل سرسبد افراد متعهد و خوش قول تبدیل شوید. یادتان باشد، مهم نیست که در چه زمینه ای کار می کنید. چون آنچه اهمیت دارد میزان تلاش، مهارت، مسئولیت پذیری و تعهدتان است. این ویژگی ها باعث می شوند که مشتری، انگشت انتخابش را به جای رقیبانتان به سمت کسب و کار شما نشانه ببرد و به شکلی غیر مستقیم، باعث ثروتمند شدن شما شود.

۴- چند جریان درآمد برای زندگی تان ایجاد کنید


پولدار شدن، بدون تغییر دادن وضعیت قبلی کاری غیرممکن است. شما نمی توانید بدون برداشتن یک قدم، فاصله بین تهران تا شیراز را طی کنید. برای ثروتمند شدن هم باید قدم های بیشتر و کاملا هدفمندی بردارید. هر چقدر هم که فرد صرفه جویی باشید، تا زمانی که درآمدتان افزایش پیدا نکند، نمی توانید ثروتی جمع آوری کنید. اضافه کردن جریان های درآمدی به زندگی تان راهی مناسب برای پولدار شدن است. برای شروع می توانید روی افزایش درآمد از شغل فعلی تان تمرکز کنید.

علاوه بر این، افراد زیادی هستند که در کنار شغل اصلی خود به دنبال شغل های فرعی هم می روند. شغل های فرعی ممکن است مثل شغل اصلی در آمد زیادی نداشته باشند. پس برای پولدار شدن باید به سراغ شغل دومی بروید که قابلیت پیشرفت داشته باشد و به مرور زمان میزان درآمدتان را از آن بیشتر کنید.

۵- لطفا با دیدن پول بیشتر، هزینه نتراشید

یکی از پررنگ ترین مشکلاتی که در مسیر ثروتمند شدن خیلی از افراد، یال و کوپالی بر هم زده، هزینه تراشی است. این گروه از افراد زحمت زیادی برای پول درآوردن می کشند. اما از آنجا که قادر به مدیریت درست هزینه و درآمد خودشان نیستند، هرگز ثروتمند نمی شوند. این افراد با افزایش درآمدشان، فورا به فکر خرید می افتند. درست است که با داشتن پول بیشتر و خریدن چیزهایی که مدت ها به آن نیاز داشتیم یا آنها را آرزو می کردیم می توانیم احساس شادی بیشتری داشته باشیم اما چرا این احساس خوب را برای مدت طولانی تری ایجاد نکنیم؟ برای پولدار شدن، باید از این چرخه شوم بیرون بیایید؛ چرخه ای که با ورود پول بیشتر به زندگی تان، هزینه های بیشتری برایتان می سازد. هزینه هایتان را در همان حدی که قبلا بود، ثابت نگه دارید. اجازه بدهید، جریان پول، راهی اساسی به زندگی تان باز کند، نه یک آبراهه کوچک که با اولین نسیم، مسدود می شود.

۶- پس   انداز را اولویت خود قرار دهید


برای پولدار شدن باید پس انداز داشته باشید. اگر پول خود را برای خرید کالاهای غیرضروری خرج می کنید، هرگز ثروتمند نمی شوید. در واقع شما به چیزهایی فکر می کنید که فقط مدت کوتاهی ارزش دارند. خرید وسایل جدید برای منزل اگرچه خوشایند و مطلوب است، اما نمی توانید ماشین لباسشویی هوشمند جدید خود را به پول نقد تبدیل کنید. حتی اگر قصد فروشش را داشته باشید باید آن را به عنوان یک جنس دست دوم بفروشید. برای پولدار شدن باید درآمد خود را به گونه ای خرج کنید که قابل برداشت باشد. اگر از این دریچه به آن نگاه کنیم، پس انداز کردن هم نوعی خرج کردن به حساب می آید اما به جای از بین رفتن تبدیل به یک پشتوانه می شود.

نکته

برای پس انداز کردن نباید هیچ مقدار از پولتان را بی ارزش بدانید. اجازه بدهید با یک مثال این موضوع را روش تر کنیم. تصور کنید که در کیف پولتان یک اسکناس پنج هزار تومانی دارید. چون این پول، یکه و تنها ته کیف پول شما گیر افتاده، به آن اهمیتی نمی دهید و با خودتان فکر می کنید که با این پنج هزار تومان کسی پولدار نمی شود. در نتیجه، ذهن شما مدام به این سمت می رود که با این پنج هزار تومان چه کنم؟ آخر سر هم تصمیم می گیرید که با این پول یک بستنی یا آب میوه برای خودتان بخرید. برای این که پول های کم خود را پس انداز کنید، یک قلک در خانه نگه دارید و در پایان هر روز، پول های خردتان را درون آن بریزید. بعد از یک سال قلک را باز کنید و آن را به اندوخته پس اندازتان بیفزایید.

۷- برای ثروتمند شدن به دنبال یاد گیری باشید

یاد گرفتن یعنی بیشتر دانستن و بیشتر دانستن در زمانه ای که به عصر اطلاعات مشهور است، یک قدرت به حساب می آید. برای پولدار شدن باید در زمینه مورد علاقه خودتان متخصص شوید؛ آن قدر که هیچ اطلاعات جدیدی در آن زمینه از دید شما پنهان نماند. اگر لازم است در زمینه کاری خودتان آموزش ببینید و آن را کامل کنید. با افزایش دانش و تخصص، راه های جدیدتری برای ایجاد درآمد به سراغتان می آیند. تخصص و مهارت، چیزهایی هستند که در سخت ترین شرایط مالی به داد شما می رسند. چون کسی نمی تواند آنچه یاد گرفته اید را از شما بدزدد یا پس بگیرد!

۸- به روز باشید تا ثروتمند شوید

دنیا هر روز در حال تحول است. یکی از شرایط بی بروبرگرد برای پولدار شدن، سازگاری با شرایط جدید است. پایبندی و اصرار بیهوده روی تکنیک هایی که سن و سالی از آنها گذشته و دیگر کاربرد چندانی ندارند، تنها هدر دادن زمان و هزینه است. در این صورت خیلی زود از گردونه ی رقابت حذف می شوید. روزگاری «یاهو مسنجر» یکه تاز ارتباط آنلاین بود. تقریبا هر کسی که با اینترنت سروکار داشت به یاهو مسنجر هم سری می زد تا بتواند با دوستان و اطرافیانش ارتباط برقرار کند. اما بعد از مدتی شبکه های اجتماعی جدید جای یاهو مسنجر را پر کردند. اکنون به جای آن برنامه، «تلگرام»، «اینستاگرام»، «فیسبوک»، «توییتر»، «لینکدین» و غیره با قامت هایی برافراشته و قدرتمند، ایستاده اند. دلیل اصلی به عقب کشیده شدن یاهو مسنجر این بود که خیلی دیر به فکر به روزرسانی افتاد و در واقع از قافله تکنولوژی عقب ماند. شما این گونه نباشید. همیشه به فکر راه های بهتر و جدیدتری باشید که بتوانید با کمک آنها مسیر پیشرفت را برای خودتان هموارتر کنید.

۹- خیلی به پول فکر نکنید


وقتی زیاد به پول فکر کنید، دچار یک اختلال در شناسایی ارزش های پیرامونتان می شوید. به این ترتیب، کیفیت محصولات و خدماتتان را با جیب مشتری تنظیم می کنید؛ اگر مشتری حاضر شد پول بیشتری بدهد، شما نیز جنس بهتری به او می دهید و اگر نه، بدترین محصول را برایش می فرستید یا پایین ترین سطح خدمات را برایش اجرا کرده و در ذهنتان ضرب المثل: «هر چی پول بدی، آش می خوری» را تکرار می کنید. با این روش در بلند مدت ضرر خواهید کرد. زیرا به جای خرج کردن پول برای کیفیت محصولتان، اعتبارتان را خرج کرده اید. سعی کنید همیشه برعکس این کار را انجام دهید. یعنی برای بیشتر شدن اعتبارتان، پول خرج کنید. اگر مشتری از محصول و خدمات شما راضی باشد، نه تنها به خواهان ثابت محصولاتتان تبدیل می شود، بلکه مشتریان بیشتری را به سمت کار شما هدایت می کند.

۱۰- به یک استارت آپ بپیوندید


شغل های جدید در زمینه تکنولوژی یک راه جدید و تقریبا مطمئن برای ثروتمند شدن به شمار می روند. اگر رویای پولدار شدن دارید، می توانید یک استارت آپ راه اندازی کنید. البته برای شروع باید یک ایده داشته باشید و به سراغ کسانی بروید که در این زمینه یا زمینه های مشابه، فعالیت می کنند. یک تیم متشکل از افراد توانمند و باهوش تشکیل دهید. شرکت هایی مثل «گوگل»، «مایکروسافت» و «اپل» با همین روش پیش رفته اند و اکنون به ثروتمندترین شرکت های دنیا تبدیل شده اند. در ایران نیز شرکت های بی نظیر زیادی وجود دارند که صاحبان خود را به میلیاردرهایی جوان تبدیل کرده اند. یادتان باشد، وقتی بخواهید، هیچ چیز نمی تواند مانع از تحقق رویایتان شود. شاید از نظر شما به راه انداختن یک استارت آپ دردسرهای زیادی داشته باشد، در این صورت می توانید پولتان را به جای خودتان بفرستید و روی آن استارت آپ سرمایه گذاری کنید.

۱۱- هزینه های اضافی خود را کاهش دهید


هزینه های اضافی، چاه های کوچک و بزرگی هستند که بر سر راه پولدار شدن شما، دام پهن کرده اند. نگاهی دوباره به سبک زندگی و روش خرج کردنتان بیندازید و سعی کنید آن چاه های هزینه را بیابید. شاید آنها را در استفاده زیاد از تاکسی دربست پیدا کنید، شاید هم در خریدن چیزهایی که واقعا لازمشان ندارید. تمام تلاش خود را به کار ببندید تا هزینه هایتان را روی موارد ضروری متمرکز کنید. در این صورت پول بیشتری در دسترس شما قرار می گیرد و می توانید با افزودن آن به اندوخته پس اندازتان، یک قدم بیشتر به سمت ثروتمند شدن بردارید.

۱۲- زودتر شروع کنید

از دیرباز و از زبان انسان های زیادی این ضرب المثل قدیمی را شنیده ایم که: «سحر خیز باش تا کامروا شوی.» الان و در قرن ۲۱، این توصیه هنوز هم یکی از بهترین چیزهایی است که می توان به افراد علاقه مند به ثروت یا شهرت هدیه داد. برای پولدار شدن نه تنها باید صبح ها زودتر از خواب بلند شوید بلکه باید زودتر از بقیه دست به کار شده و افکارتان را عملی کنید. یادتان باشد، پیدا کردن زمان مناسب برای آغاز کردن، یک سراب پوچ است. به قول «زیگ زیگلار»، لازم نیست حتما عالی باشی تا شروع کنی، ولی حتما باید شروع کنی تا بتوانی عالی باشی.

۱۳- با تنبلی خداحافظی کنید

هیچ گاه آب پولدار شدن و عقب انداختن کارها در یک جوی جمع نمی شود. از بین این دو باید یکی را انتخاب کنید. بهترین راه برای مقابله با تنبلی، اجرای قانون ۵ ثانیه است. قانون ۵ ثانیه، ساز و کار آسانی دارد به این ترتیب که وقتی می خواهید کاری را شروع کنید، از عدد 5 تا 1 را می شمارید. وقتی به 1 رسیدید، باید سریع از وضعیت قبلی خودتان خارج شوید و به سمت انجام کارتان بروید. با این قانون، شما فکر کردن درباره انجام آن کار را دچار اختلال می کنید. به دنبال این ماجرا مدار عمل گرایی تان فعال می شود. البته این روش را فقط در مورد چیزهایی به کار بگیرید که قبلا درستی انجام آنها بر شما ثابت شده است و فقط در انجام دادنش گیر کرده اید.

۱۴- هرگز کارت بانکی را با خود حمل نکنید


توصیه می شود که برای صرفه جویی در هزینه ها تا حد امکان کارت بانکی تان را همراه خود بیرون نبرید. برای پولدار شدن لازم است که از خرید وسایل غیرضروری خودداری کنید. وقتی کارت بانکی را در همه جا با خود به همراه دارید، خیلی زود در برابر پیشنهادهای خرید وسوسه شده و دست به کارت می شوید. پس بهتر است کارتتان را در خانه جا بگذارید.

۱۵- به مدیر خواسته هایتان تبدیل شوید

برای ثروتمند شدن باید توقعات خود را مدیریت کنید. اگر مدام پولتان را برای وسایلی مثل عینک آفتابی، لوازم آرایش، لباس، کیف، کفش و غیره خرج کنید، نمی توانید به رویایتان جامه عمل بپوشانید. خودتان را اینطور قانع کنید که همه این وسایل در ابتدا جذاب هستند. اما بعد از مدتی همه چیز برایتان عادی می شود. درست است که انجام این کار تا مدتی شما را ناراحت می کند اما این یک گام برای پولدار شدن و مهم تر از آن قدمی برای خودسازی است.

۱۶- به سراغ خدمات بروید


یکی دیگر از راه های عالی برای پولدار شدن، راه اندازی یک شرکت خدماتی است. این کار باید با توجه به نیاز همشهریان یا هم محله ای ها انجام شود. ابتدا تحقیق کنید و بفهمید که در منطقه زندگی شما، مردم بیش تر به چه چیزی نیاز دارند. به عنوان مثال، اگر در منطقه ای زندگی می کنید که بیش تر جمعیت آن را قشر سالمند تشکیل می دهند، می توانید یک شرکت خدماتی برای تهیه مایحتاج زندگی، تمیز کردن منزل، شستشوی لباس و … راه اندازی کنید. اگر در یک محله با میانگین سنی پایین تر زندگی می کنید، یعنی ساکنین محله شما اغلب وقت خود را سر کار می گذرانند می توانید با راه اندازی یک شرکت و استخدام افراد مسئول و متعهد، خدماتی مانند نگهداری از کودکانشان را به آنها ارائه دهید و در مقابل دستمزد دریافت کنید.

بهترین راه های پولدار شدن در ایران

در ادامه گفتگویمان می خواهیم دو راه ثروتمند شدن در ایران را با هم بررسی کنیم. البته هیچ کدام از این دو، راه یک شبه پولدار شدن نیستند؛ اما نمونه های عینی زیادی در ایران وجود دارند که در همین سال های اخیر با پیمودن این راه ها به ثروت های قابل توجهی دست یافته اند. چرا شما نفر بعدی نباشید؟

راه شماره ۱: خدمت به مردم با ارائه یک محصول و خدمات خوب

ارائه یک محصول یا خدمت ویژه اگر با کمک تکنولوژی های روز انجام پذیرد و در کنار آن برنامه ریزی خوبی هم داشته باشد روشی بسیار عالی برای ثروت اندوزی خواهد بود. اما چه محصول و خدمتی می تواند چنین ثروتی را برای ما رقم بزند؟ برای پولدار شدن در ایران باید با ریسک ها و شرایط آن آشنا باشیم. ایده های زیادی برای این روش ثروتمند شدن وجود دارند که حتما لازم نیست شگفت انگیز باشند. مثلا اگر بتوانید راهی برای انجام دادن کارها و خدمات قدیمی با استفاده از نرم افزارها و اپلیکیشن ها پیدا کنید می توانید به درآمدهای بالایی برسید.

این روش چه مزیت های دارد؟

  • رئیس خودتان خواهید بود
  • زمان در اختیار شما قرار خواهد گرفت
  • آزادی انتخاب روش های مختلف را به چنگ خواهید آورد
  • فرصتی برای دنبال کردن آرزوهای خودتان پیدا خواهید کرد
  • می توانید به درآمدهای بالا برسید

این روش چه معایبی دارد؟

  • در ابتدای کار، میزان درآمدتان وابستگی زیادی به زمان خواهد داشت
  • ریسک شکست در کسب وکار وجود دارد
  • ریسک های محیطی حاکم برای فضای منطقه مانند: «ریسک های سیاسی»، «بحران های اقتصادی» و «سایر حوادث غیرقابل پیش بینی» وجود دارند
  • عدم ثابت بودن درآمد و شاید کم بودن آن در شروع کسب وکار
  • نیاز به سرمایه کافی برای شروع

با چند نمونه موفق ایرانی خدمات رسانی آشنا شوید

  • آقای غلامعلی سلیمانی با تولید لبنیات با کیفیت در برند موفق کاله
  • مهندس نعمت الله بابایی مدیرعامل شرکت سه نان با تولید نان با کیفیت در بسته بندی های متفاوت
  • کاظم قلم چی با ارائه خدمات در کانون فرهنگی آموزش (قلم چی)
  • بهروز فروتن با تولید محصولات با کیفیت در برند بهروز
  • سلطان حسین فتاحی با تولید محصولات در قالب برند امرسان

این فقط پنج نمونه از هزاران افرادی هستند که در ایران با خدمت به مردم ثروتمند شده اند. اگر با عشق و علاقه به مردم خدمت کنیم، کالا و خدماتی که دوست داشته باشند را به آن ها ارائه دهیم و زندگیشان را بهتر سازیم، مردم هم در ازای خدمتی که به آن ها می کنیم به ما پاداش می دهند؛ پاداشی مثل عزت، احترام، حس خوب و ثروتمند شدن. هر چه خدمت ما بزرگتر باشد، پاداشی که دریافت می کنمی هم بیشتر خواهد شد.

راه شماره ۲: سرمایه گذاری در بازارهای مالی

دومین روش ثروتمند شدن در ایران، سرمایه گذاری و بازی با پول است. کتاب ها و مقاله های فراوانی در این زمینه به نگارش در آمده اند که هر روز هم به تعداد آن ها افزوده می شود. اما آیا همه این صحبت ها مسیر درست را نشان می دهند؟ تعریف سرمایه گذاری کمی با آن چیزی که در ذهن بسیاری از افراد نقش بسته است فرق می کند. بسیاری از کاربران در ذهن خود افراد سرمایه گذار را کسانی می پندارند که یک شبه صاحب درآمدهای میلیاردی می شوند و از همان ابتدا هم سرمایه بسیار زیادی را به این بازار وارد کرده اند. اما این یک دروغ بزرگ است. سرمایه گذاری جدای از کسب درآمدهای بالا و باز کردن دریچه ثروتمند شدن، یک علم است. مانند هر علم دیگری برای استفاده از مزیت های آن باید آموزش های لازم را پشت سر گذاشت و با منطق و تکنیک های درست در این راه قدم برداشت.

روش سرمایه گذاری برای ثروتمند شدن چه مزیتی دارد؟

  • امکان رشد سرمایه های موجود با نرخ بسیار بالا
  • عدم وابسته بودن درآمدها به زمان و تایم کاری
  • امکان اجرایی شدن از هر گوشه ای بدون نیاز به حضور در مکانی خاص
  • نقدشوندگی بالا
  • امکان کنترل ریسک ها با روش های اصولی

این روش چه معایبی دارد؟

  • خطر از دست رفتن سرمایه در صورت عدم استفاده از تکنیک های کنترل ریسک
  • نیاز به آموزش دیدن
  • نیاز به سرمایه های بالا (البته نه برای همه روش های آن)

کدام روش بهتر است؟

اینکه کدام روش بهتر است، بستگی شدیدی به روحیه افراد دارد. اما اگر بخواهیم بهتر بودن را در فاکتورهایی مانند رشد سریع تر و کسب درآمد بالاتر تعریف کنیم، تحت شرایطی، استفاده از هر دو  روش می تواند تحولات بزرگی را در زندگی افراد به وجود بیاورد. از هر دو گروه، افراد ثروتمند و شکست خورده وجود دارند؛ اما در کل، روش سرمایه گذاری، مسیر بهتری برای ثروتمند شدن خواهد بود. البته اگر بخواهیم به شرایط عمومی جامعه برگردیم و رفتار بیشتر افراد را هنگام ورود به این بازارها بررسی کنیم، خواهیم دید که بیشتر مردم بدون توجه به آموزش و راهنمایی های افراد با تجربه دست به معامله می زنند و به جای ثروتمند شدن، شکست می خورند.

کدام روش سریع تر است؟

هیچ کدام از روش های که تا اینجا برایتان گفتیم راهی برای یک شبه پولدار شدن نیستند. اگر نگاه شما به سرمایه گذاری چنین است از همین اکنون می توانید سرمایه خود را بر باد رفته بدانید. با این وجود روش های سرمایه گذاری در کوتاه مدت می توانند ثروت های بیشتری را برای افراد رقم بزنند. حتی کسانی که وارد کسب وکارهای تولیدی و ارائه خدمات می شوند در آینده از مازاد سرمایه های خود در روش های سرمایه گذاری بهره می برند.

چگونه با خدمت به مردم و ارائه محصول، پولدار شویم؟

در قدم اول باید بازار جامعه خود را تجزیه وتحلیل کنید. محصولی که نیاز اصلی جامعه است یا خدمتی که کمبود آن در بین مردم احساس می شود را شناسایی کرده و سپس زیرساخت های لازم برای شروع این کسب وکار را آماده کنید. مراحل زیر کلیت رسیدن یک کسب وکار تولیدی به ثروت را نمایش می دهند:

  • یادگیری و تقویت مهارت های لازم
  • فراهم آوردن امکانات اولیه مانند دستگاه ها یا سایت های اینترنتی
  • شبکه سازی و جمع کردن یک تیم عالی
  • برنامه ریزی و تحلیل بازار و رقبا
  • سنجیدن شرایط بحرانی مختلف
  • فراهم کردن مواد اولیه
  • برندسازی و معرفی محصول یا خدمت

چگونه با به کارگیری روش های سرمایه گذاری پولدار شویم؟

سرمایه بیشتر برای شروع، ریسک بیشتری هم به دنبال دارد. اگر بی مهابا و فقط به دلیل هیجان های مقطعی موجود در این بازارها و بدون طرح و نقشه اولیه بخواهید سرمایه های چندین سال تلاش خود را وارد این بازارها کنید و خود را بی نیاز از آموزش های لازم بدانید، شکست خواهید خورد. سرمایه گذاری هم مانند هر کسب وکار دیگری برای ثروتمند کردن سرمایه گذار باید با اصول آن انجام پذیرد.

۱- در قدم اول روش های سرمایه گذاری را بشناسید

شما می توانید کار خود را با سرمایه گذاری در بورس، مسکن، طلا و سکه، خودرو و … شروع کنید. ناگفته نماند که هر یک از این روش ها شرایط خاص خود را دارند و نیازهای اولیه متفاوتی را در بر می گیرند.

۲- آموزش ببینید

لازمه هر موفقیتی استفاده از آموزش ها و تجارب افراد کارکشته در مسیر است. انتخاب یک آموزشگاه با کیفیت نیز چالش بزرگی برای آشنایی با تکنیک های سرمایه گذاری در بازارهای مختلف به مشار می رود. سعی کنید سراغ کسانی بروید که فقط یک آموزش دهنده نیستند و خودشان نیز به صورت عملی در بازارهای مختلف مشغول سرمایه گذاری هستند.

کلاس آموزش بورس نخبگان خانه سرمایه بهترین انتخاب در راه افزایش دانش و تبدیل شدن شما به یک تحلیل گر حرفه ای است.

۳- با سرمایه کم و متناسب شروع کنید

وارد کردن سرمایه زیاد در همان شروع کار، ریسک بالایی را به شما تحمیل می کند. برخی که به دنبال رؤیاپردازی خود دوست دارند یک شبه راه صدساله را بپیمایند، با این ایدئولوژی وارد بازار سرمایه می شوند.

۴- یک مربی را در کنار خودتان داشته باشید

هرچند آموزش های لازم برای ورود به بازار سرمایه می توانند شما را به اسلحه های کاملا دفاعی و تهاجمی مسلح سازند؛ اما یک مربی عاملی قدرتمند برای راحت تر کردن مسیر ثروت اندوزی در روش های مختلف سرمایه گذاری است که نباید خودتان را از او محروم کنید.

۵- صبور باشید

بازارهای سرمایه و روش های سرمایه گذاری با افراد عجول اصلا میانه خوبی ندارند. اگر واقعیت بازارهای سرمایه را بدانید، در این بازارها همیشه افرادی در حال ضرر کردن و برخی هم در حال سود کردن هستند. عجول ها همیشه در دسته اول قرار خواهند داشت.

۶- استراتژی و برنامه خودتان را داشته باشید

اینکه چقدر باید پول وارد کنید، کی بخرید و کی بفروشید نکاتی است که باید همراه با یک استراتژی مدون در ذهن خود داشته باشید و همیشه به آن پایبند بمانید.

چه چیزهایی روی موفقیت ما در مسیر ثروتمند شدن تاثیر می گذارند؟

مهم تر از هر عامل بیرونی دیگری در درجه اول این طرز تفکر ما است که اصلی ترین نقش را در پولدار شدن ما ایفا می کند. اگر پای صحبت افراد پولدار و سرمایه دار بنشینید، متوجه تفاوت های آشکار طرز تفکر آن ها با سایرین خواهید شد. در ذهن این افراد برخلاف تصور اکثریت همه چیز پول نیست. پول تنها ابزاری برای رسیدن به موفقیت است. این دانش و قدرت خود فرد است که می تواند از وی یک سرمایه گذار موفق بسازد. در حقیقت، اگر کسی با سرمایه ۱ میلیون تومانی نتواند راهی برای موفقیت پیدا کند، با سرمایه های میلیاردی هم نمی تواند این کار را انجام دهد. در ادامه با نکته هایی که شما را به سمت پولدار شدن سوق می دهند آشناتر خواهیم کرد:

۱- رویاهای خودتان را به چیزهای ارزان نفروشید

همه ما رویاهایی داریم. و در بیشتر موارد، بزرگ ترین مانع برای دست یابی به بسیاری از رویاهای ما پول است. هرچند رویا داشتن و رویاپردازی می تواند موتور انگیزه های درونی ما را روشن کند، اما این عمل کردن است که رویاهای ما را به حقیقت تبدیل می کند.

۲- درست و اصولی تلاش کنید

تلاش و پشتکار،قوی ترین ابزار ما برای یادگیری و قرار گرفتن در راه های درست است. با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن فناوری های فوق مدرن، تلاش در زندگی امروز رنگ دیگری به خود گرفته است. با این حساب، استفاده از ترفندهای قدیمی و سنتی برای پول درآوردن در عصر جدید ما را به چیزهایی که در ذهن داریم نخواهد رساند. راز موفقیت ثروتمندان امروز دانستن رمز و رازهای شگفت انگیز نیست. آن ها با تلاش خود موانع را از پیش رو برمی دارند.

۳- پیوسته در حال یادگیری باشید

اگر به دنبال یکی از بزرگ ترین رازهای موفقیت در ثروتمند شدن می گردید، باید به سراغ آموزش بروید. بزرگ ترین سرمایه دارها هنوز هم پس از سال ها تجربه، درصدی از منابع درآمدی خود را برای یادگیری در نظر می گیرند. همیشه روش های به روزی وجود دارد که شما از آن ها خبر ندارید و دانستنشان می تواند مسیر راحت تری را پیش روی شما قرار دهد…

۴- چالش ها را در آغوش بگیرید

به جای فرار از چالش ها و پشت گوش انداختن موانع پیش رو، باید آن ها را به یک فرصت تبدیل کنید. شنا کردن در یک اقیانوس بزرگ برای بسیاری از ما یک چالش بزرگ و غیرقابل عبور است. اما در اطراف ما بسیاری هستند که با آغوش باز از این ماجرا استقبال می کنند. آشنایی با نحوه برخورد با چالش ها راهی است که می توان از آن برای تبدیل کردن چالش ها به یک فرصت عالی استفاده کرد.

۵- برنامه ریزی و مصرف بهینه از زمان را یاد بگیرید

اگر بخواهید برای هر واحد زمانی که در روز صرف می کنید، به همان میزان درآمد داشته باشید، در پایان هر ماه تنها خرجی خود را به دست خواهید آورد. بروز یک مشکل کوچک فیزیکی هم تبدیل به بحرانی بزرگ در زندگی شما خواهد شد. داشتن یک برنامه زمانی و جدول زمانبندی لازمه موفقیت در هر کاری است. حتی برنامه های روزانه نیز برای بهینه سازی نیاز به مدیریت زمان دارند.

۶- فرصت ها و نیازها را بشناسید

از گذشته های دور تاکنون شناسایی فرصت ها و نیازها در بین افراد اندیشمند تبدیل به ثروت های بسیار بزرگ شده است. برای ثروتمند شدن نیازی به افتتاح یک شرکت تولیدکننده موبایل نخواهید داشت. تنها کافی است نیازهای روز جامعه خود را شناسایی کنید و در مسیر تحققشان قدم بردارید.

۷- زندگی به سبک پولدارها

زندگی به سبک پولدارها حقیقتی است که متاسفانه در بین افراد جامعه به غلط جا افتاده است. بسیاری از مردم با شنیدن این جمله که برای تبدیل شدن به یک فرد پولدار باید مانند آن ها زندگی کنید، دائما در حال خرج کردن درآمدهای خود و ریخت وپاش های بزرگ هستند. اما واقعیت زندگی پولدارها این نیست و این تنها بخش ظاهری زندگی آن ها است. افراد پولدار قسمت بزرگی از درآمدهای خود را دوباره در تکنیک های سرمایه گذاری قرار داده و به دنبال کسب درآمدهای بیشتر هستند. برای زندگی به سبک پولدارها باید مانند آن ها بیندیشید نه اینکه مانند آن ها خرج کنید.

۸- تفکر سیستمی را یاد بگیرید

داشتن تفکر سیستمی نه فقط برای پولدار شدن و کسب ثروت حتی برای زندگی شخصی نیز ضروری است. این سبک تفکر باعث می شود تا در هر زمانی از زندگی برای هر چالشی آماده باشید. در این صورت، هر مانعی که پیش روی سیستم شما ایجاد شود در آن محو خواهد شد.

۹- افزایش مهارت ارتباطی، قدرت مذاکره و کاریزما

داشتن هر مهارت، عاملی برای افزایش درصد موفقیت در زندگی است. با تقویت این مهارت هایی مانندارتباطی، مذاکره و فروش و وجود یک شخصیت کاریزماتیک می توانیم زندگی بهتری برای خود و اطرافیانمان رقم بزنیم.

۱۰- پس انداز کنید

برای ثروتمند شدن اول باید پس انداز کردن را یاد بگیریم. پس انداز هنوز هم یکی از بایدهای اصلی زندگی بشر است. بدون پس انداز، همه درهای پیش رو بسته می شوند و شما تنها در همان چهاردیواری همیشگی خود باقی خواهید ماند. اما معنی پس انداز در دنیای حاضر کمی پیشرفته تر از مفهوم آن در سال های دور زندگی بشر شده است.

۱۱- تخصص های کمیاب را یاد بگیرید

به دنبال تخصص هایی باشید که نیاز زیادی برای آن ها احساس می شود اما کمبودهای زیادی هم در آن ها وجود دارد. یادگیری این شغل ها و تخصص ها می تواند برای سال های پیش رو شما را تبدیل به ماشین پول سازی کند.

۱۲- شبکه سازی کنید

امروزه حرفه های بسیار کوچک و خانگی هم برای رسیدن به موفقیت به دنبال شبکه سازی هستند. با استفاده از شبکه سازی می توانید در قالب یک تفکر جمعی با مشکلات روبرو شوید و مسیرهای ناشناخته را نیز با کمک تجربه سایر اعضای شبکه پشت سر بگذارید.

۱۳- اهمیت دادن به سلامت خود

عقل سالم در بدن سالم است. کسانی که به سلامتی خود اهمیت نمی دهند و سبک زندگی درستی ندارند، به موفقیت های بزرگ نمی رسند. برای اثبات این ادعا تنها کافی است زندگی گذشته و سبک زندگی فعلی افراد ثروتمند و موفق را مطالعه کنید.

۱۴- به شکست خوردن عادت کنید

عادت به شکست به این معنی نیست که شما همیشه یک فرد شکست خورده هستید. بزرگ ترین موفقیت ها و ثروت ها، در ادامه شکست ها ایجاد می شوند. کسانی که در ذهن خود با شکست روبه رو شده باشند می دانند که هر شکستی در راه رسیدن به موفقیت یک نشانه است.

۱۵- مسئولیت پذیر باشید

بسیاری از افراد بعد از اولین شکست، هر جنبنده ای را مقصر می پندارند و از موانع غیرقابل عبور صحبت می کنند. زمانی که شما اشتباهات خود را نپذیرید، هرگز نمی توانید برای رفع آن ها اقدام کنید.

۱۶- خطاهای خودتان را بشناسید

قدم اول در مسیر اصلاح خطاهای گذشته، شناخت آن ها است. برای اینکه از خطاهای گذشته درس بگیرید و دوباره آن ها را تکرار نکنید، بایستی از قبل به شناخت کاملی از این خطاها برسید.

۱۷- نه گفتن را یاد بگیرید

برخورد با مسائل پیش رو بدون هیچ تعصب فکری، ذهن شما را متمرکز و آرامشتان را افزایش خواهد داد. برای تقویت روحیه خود یاد بگیرید که نه گفتن هم جزئی از زندگی است. یک نه به موقع می تواند شما را از هزاران دردسر نجات دهد.

۱۸- تا آخر عمر کارمند نمانید، به فکر راه اندازی شغل شخصی خود باشید

اگر سال گذشته و سال قبل تر از آن و سال های قبل تر یک کارمند ساده دولتی و غیردولتی بوده اید و هنوز هم در همین راه قدم برمی دارید باید هرچه زودتر به فکر راه اندازی کسب و کار خودتان حتی در کنار کار کارمندی باشید. به این ترتیب، روشی برای کسب درآمد به دست می آورید که به زمان وابسته نیست.

پولدار شدن سخت است یا آسان؟ شما قضاوت کنید

ثروتمند شدن، سخت یا آسان نیست. در واقع، این نگرش ما است که میزان راحتی یا سختی یک ماجرا را تعیین می کند. گاهی ما چیزی را سخت و دست نیافتنی می بینیم، چون خودمان را به رگبار حرف ها و افکار منفی بسته ایم. حتی می توان گفت که در اثر این سخنان دچار خستگی روحی شده ایم. خودتان را زیر بار حرف هایی که با خواسته قلبتان در تضاد هستند، بی رمق نکنید. نسخه شکست دیگران، حکم مهر زده شکست ما نیست. خودتان را از نگاه خودتان و نه دیگران، تماشا کنید. آنگاه می توانید در میان یک منظره مه آلود، مسیر موفقیتتان را به روشنی ببینید.